BESØK GALLERIET

SE BILDEGALLERI

HVEM VI ER

"Hallingdal Fjellridning" drives av Knut Torpe. Hans foreldre startet turene allerede i 1965, og gjennom alle disse årene har de guidet små og store ryttere trygt over fjellet.
Vi tilbyr 3 dagers turer og weekendturer med sesong i juli, august og september. Vi tilbyr også skreddersydd opplegg for grupper. Ta kontakt. Velkommen!

Våre hester

Rideturdriften er basert på vår egen hesteflokk. Hestene er trygge og snille, og kjenner hverandre godt. Vi har omkring 30 hester av ulike raser, med hovedvekt på den norske rasen kaldblodshest. En av disse hestene vil bli din venn og vil bære deg lett over fjellviddene.

Fjelldokkstølen

Fjelldokkstølen tilhører gården vår. Stølen er bygget for å ta imot rytterne våre om sommeren. Den ligger idyllisk til i Hallingdal på Torpoåsen 1000 moh. i Volelia, på fjellplatået mellom Ål og Hemsedal. Bygningene er i tømret seterstil, med separat hytte for vask, dusj og toalett. Fjelldokkstølen har enkelt-, to, tre og firesengsrom. Hestene har sitt beiteområde på setervollen de dagene rytterne er her.

VEIBESKRIVELSE TIL FJELLDOKKSTØLEN

Reiser med bil

Kjør Rv7 til Torpo, og ta av mot Opheim. Ta til venstre etter ca. 4 km mot Volelia. Kjør til høyre i neste kryss (merk: ikke bom rett frem mot Breiseth). Etter ca 100 m passeres bommen som fører mot Volelia (bompenger 50 kr). Følg Voleliveien i ca. 12 km. Ved kryss Tjukkekjørr følg til høyre. Avkjøringen til Fjelldokkstølen ligger på venstre hånd etter noen hundre meter. Passer grind og følg veien opp til tunet (ca 100 m).
Kjøretid fra Oslo til Fjelldokkstølen er ca 3 t, kjørestrekning ca 190 km. 
Kjøretid fra Bergen til Fjelldokkstølen er ca 4,5 t, kjørestrekning ca 309 km.

GPS-koordinater til Fjelldokkstølen

WGS 84: N 60° 44.998', E 8° 41.474'
WGS 84 - decimal: 60.74997, 8.69124
EUREF89: 6734978, 483169

Tog

Fra Oslo/Bergen til Gol jernbanestasjon. En samkjøring av drosjetransport fra Gol til Fjelldokkstølen, kan koordineres av oss.
Kjøretid med tog fra Oslo til Gol stasjon er ca 3 time.
Kjøretid med tog fra Bergen til Gol stasjon er ca 3,5 time.

Lyst til å booke tur hos oss?

Se informasjon om våre kommende turer. Ta gjerne kontakt med oss ​​dersom du har spørsmål.

Kontakt Oss